Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jan Holásek bude hostem on-line chatu. Dotazy můžete pokládat už nyní

PR článek, aktualizováno 18. září 2022, 15:00

Jan Holásek je právník, senátor a v současné době i nezávislý zastupitel. Do letošních komunálních voleb vstupuje s novým politickým uskupením Rozvíjíme Hradec. On-line chatu Hradecké Drbny bude hostem v neděli 18. září od 15:00.

Jan Holásek se v Hradci Králové narodil a strávil tady podstatnou část svého života. Bydlel zde prakticky celé dětství. „Jsem upřímně rád, že po letech strávených pracovně mimo Hradec, ať už doma nebo v zahraničí už mnoho let žiju a profesně působím opět tady doma v Hradci,“ uvedl pro Hradeckou Drbnu. Podle jeho slov má krajská metropole obrovský potenciál. 

Holásek vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy. Poté studoval právo ve Velké Británii a USA. V současné době je aktivním politikem. Od roku 2018 je zastupitelem Hradce Králové. Souběžně s tím je členem Senátu Parlamentu České republiky. Do něho se dostal před dvěma lety.   

Je rovněž absolventem diplomatické akademie. Po létech strávených v zahraničí a v Praze se vrátil do svého rodného Hradce, kde provozuje právní praxi, a kde se stal zastupitelem a v roce 2020 rovněž senátorem.

Jan Holásek bude hostem on-line chatu Hradecké Drbny už v neděli 18. září od 15:00. Dotazy můžete pokládat už nyní zde.

Podporuje celou řadu filantropických aktivit, včetně Nadace Via nebo organizace Pamět národa. Jako člen správní rady také podporuje Univerzitu Hradec Králové. Dlouhodobě se věnuje otázkám koncepčního rozvoje města a hradeckého regionu.


Zadavatel: Rozvíjíme Hradec, Zhotovitel: Rozvíjíme Hradec

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Jan Holásek, Rozvíjíme Hradec, politika, komunální, volby, lídr, Hradec Králové, on-line, chat, Drbna.cz, Volby do zastupitelstev obcí v Česku, Právnická fakulta Univerzity Karlovy, USA, Velká Británie, Senát Parlamentu ČR, Univerzita Hradec Králové, Prah

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jan Holásek bude hostem on-line chatu. Dotazy můžete pokládat už nyní  |  Politika  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.