Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Klicperovo divadlo chystá na zítřek mimořádný stream

Klicperovo divadlo v pátek 29. ledna představí další ze svých streamů. Diváci se mohou těšit na bláznivou show plnou nekorektního humoru. Vysílat se bude od 19 hodin na Facebooku a YouTube kanálu Klicperova divadla.

Klicperovo divadlo v Hradci Králové už na zítřek chystá další ze svých streamů. „Herecké trio Natálie Holíková, William Valerián a Jiří Zapletal naváže na své nejúspěšnější díly z jarní série Podkroví Live, kdy připravilo například pirátské vysílání vědomostní soutěže KD kvíz, či reality show Česko hledá Ježíše Krista,“ řekl mluvčí divadla Martin Sedláček.

V zítřejším díle se herci opět převtělí do divadelních postav z divácky oblíbených inscenací. „V pořadu nazvaném Mistr šéf budou soutěžit Žák z Ptákoviny a KK z Finského koně, to vše proběhne pod porotcovským dohledem Moderátora z Koule,“ popisuje Sedláček.

Bláznivá show Mistr šéf potrvá půl hodiny a diváci ji mohou vidět v pátek 29. ledna od 19 hodin na Facebooku a YouTube kanálu Klicperova divadla.

Ohodnoť článek

Foto Klicperovo divadlo

Štítky Klicperovo divadlo, stream, Facebook, YouTube, humor, kultura, internet, Martin Sedláček, Ježíš Kristus, Jiří Zapletal, Česko, Ptákoviny, Hradec Králové, YouTube kanál, divadlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Klicperovo divadlo chystá na zítřek mimořádný stream  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.