Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Letos v Hradci Králové bez ohňostroje. Jak vypadal ten před rokem?

Kvůli současné pandemické situaci se Hradec Králové rozhodl zrušit tradiční ohňostroj. Ten byl pravidelně součástí akce První den spolu a na Velké náměstí lákal tisíce lidí z celého kraje. Pojďme si tak alespoň připomenout, jak vypadal ten 1. ledna 2020.

Novoroční ohňostroj se přesunul na léto

Radnice novoroční ohňostroj zcela nezrušila, pouze mu našla nový termín. „Hradečáci ale o svůj oblíbený ohňostroj nepřijdou, již máme náhradní termín. Měl by se uskutečnit v rámci oslav 155. výročí bitvy u Hradce Králové začátkem července,“ potvrdila náměstkyně primátora Monika Štayrová (ANO).

Hradec Králové pro letošní rok odpískal i vánoční trhy. Jejich program se měl poprvé přesunout na Velké náměstí. „Stánky s trhovci a s občerstvením měly být na celém prostoru mezi Mariánským sloupem a budovou historické radnice,“ dodala náměstkyně. Původně bylo v plánu postavit i velké veřejné kluziště. Mělo jít o největší vánoční trhy v Královéhradeckém kraji.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto hkregion.cz

Štítky ohňostroj, Hradec Králové, 1. leden. První den spolu, COVID-19, video, vzpomínka, odloženo, kultura, bitva u Hradce Králové, Monika Štayrová, ANO 2011, Královéhradecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Letos v Hradci Králové bez ohňostroje. Jak vypadal ten před rokem?  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.