Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Na Tyršovo koupaliště do Dvora Králové budou moci návštěvníci už tento pátek

Královédvorské Tyršovo koupaliště by mělo otevřít pro veřejnost své brány už v pátek 19. června, kdy také začne prodej vstupenek pro letošní sezónu. Ceny se od loňského roku neliší. Při pohybu v areálu budou muset návštěvníci myslet na dodržování hygienických nařízení.

Návštěvníkům je doporučováno, aby zvážili případný nákup permanentek, sezonních nebo rodinných na počet vstupů. Pokud by došlo ke zkrácení sezony provozu koupaliště (v případě zhoršení epidemiologické situace), provozovatel nebude nic vracet. „Ani poměrnou část ze zakoupeného vstupného,“ je uvedeno na webu města.

Při pohybu v areálu koupaliště budou muset lidé dodržovat platná nařízení Ministerstva zdravotnictví, která si vynutila koronavirová pandemie a týkají se především povoleného počtu návštěvníků v areálu.

„Z toho důvodu si budou muset návštěvníci ponechat zakoupenou vstupenku, která bude sloužit i jako klíč k turniketu při odchodu z koupaliště. Podobně budou sloužit i všechny typy permanentek,“ píše se na webu. Díky tomu bude možné sledovat aktuální množství návštěvníků koupaliště a dodrží se tím i limity počtu osob v areálu. 

Ohodnoť článek

Foto dvurkralove.cz

Štítky Tyršovo koupaliště, sezóna, permanentky, Dvůr Králové nad Labem, koupaliště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Tyršovo koupaliště do Dvora Králové budou moci návštěvníci už tento pátek  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.