Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

HradyCZ letos definitivně nebudou. Náhradní termín organizátoři oznámí po prázdninách

Putovní letní kulturní festival Hrady CZ, který se těší vysoké návštěvnosti, letos nebude. Na svých webových stránkách to oznámili organizátoři. Lidé, kteří si už zakoupili vstupenky, nemusejí zoufat. Platit totiž budou příští rok.

„Je nám to moc líto, ale musíme vyhlásit kapitulaci a vyvěsit bílou vlajku. Ačkoliv jsme se usilovně bránili a velmi se snažili, hradby našich Hradů padly pod náporem opatření proti koronaviru. Velmi nám v této nelehké situaci pomůžete, pokud si je ponecháte. Zakoupené vstupenky budou platit na příští ročník festivalu Hrady CZ 2021,“ uvedli organizátoři. 

U Hradce Králové se měl festival konat 17. a 18. července pod Kunětickou horou. Vystoupit měla například kapela Divokej Bill, Marek Ztracený, skupina Mirai, Tomáš Klus nebo Kapitán Demo.

Ti, kteří by přeci jen vstupenky chtěli vrátit, mohou požádat o vydání poukazu na kulturní akce. Ten bude vystaven do jednoho měsíce od žádosti v hodnotě uhrazeného vstupného. Náhradní termín oznámí organizátoři po prázdninách. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HradyCZ

Štítky HradyCZ, festival, letní sezóna, zrušení, vstupenky, termín, náhrada, Kunětická hora, hudba, zábava, vstupenka, Hrady CZ, Marek Ztracený, Tomáš Klus, Jiří Burian, Mirai, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HradyCZ letos definitivně nebudou. Náhradní termín organizátoři oznámí po prázdninách  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.