Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Partě kamarádů se zhroutí plány, tak vymyslí jak napálit banku

Po dvaceti letech od uvedení prvního filmu ze série Taxi do kin přichází pátý díl. Obsazení se sice za ta léta pozměnilo, ale rychlá auta zůstávají. Dalšími novinkami bude romantický snímek Půlnoční láska a německá komedie Jak napálit banku.

Jak napálit banku

Nesourodá trojice boxera, herce a marketingového specialisty šetřila peníza na budoucnost. Jejich plány se ale stenou nejistými, když jeden bankovní manažer nechá úmyslně jejich investiční účty padnout na nulu, aby se zbavil neurotického investičního poradce Tobiase. Všichni čtyři muži proto vymyslí šílený plán...

Taxi 5

Pařížský superpolda Sylvain Marot je proti své vůli převelen na městskou policii do Marseille. Bývalý komisař Gilbert, nyní primátor města, ho pověří speciálním úkolem. Má dopadnout gang italských lupičů, kteří v nadupaných Ferrari vykrádají jedno klenotnictví za druhým. Jenže s chabě vybaveným vozovým parkem francouzské policie to půjde splnit velmi těžko. Silvain tak má jen jednu možnost. Přemluvit ke spolupráci Eddyho Makloufa, synovce slavného Daniela Moralese. Eddy totiž po svém strýčkovi zdědil jeho vytuněné bílé taxi. Bohužel už ale nezdědil jeho řidičské schopnosti. Zato Sylvain je excelentní řidič, který se s volantem v ruce snad narodil. Po dvaceti letech od uvedení prvního dílu přichází již pátý díl slavné francouzské série. Štafetu přebírají nové herecké tváře. Ale to hlavní – vytuněné bouráky a adrenalinové honičky zůstávají.

Půlnoční láska

Sedmnáctiletá Katie trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho, svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah.

 

Autoři | Foto Repro youtube.com

Štítky film, kino, premiéra, Taxi 5, Půlnoční láska, Jak napálit banku, banka, Taxi, Ferrari, Daniel Morales, Marseille

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Partě kamarádů se zhroutí plány, tak vymyslí jak napálit banku  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.