Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jižní Block vyrazil na cestu po Česku

PR článek

Největší rapová tour v Česku, to je Jižní Block On Tour. Druhý ročník hudebního festivalu, který vznikl v Českých Budějovicích v roce 2021.

Původně multižánrový hudební festival se vrhl na cestu po republice. Po cestě chce oslovit fanoušky rapu a progresivní hudby. Rap není jen o drahých autech a penězích, je také o atmosféře na koncertech. A přesně to můžete očekávat na letošním Jižním Blocku. Během léta 2022 proběhne 20 velkých shows dohromady v 9 městech. Festival začíná na začátku července v Českých Budějovicích. 

A co má pro vás na cestě Jižní Block připraveného? V každém městě se můžete těšit na dva dny plné rapu, vždy pátek a sobota. Jeden den na vás čeká několik interpretů jako třeba Smack one, Dollar Prync nebo třeba White Russian. Smack One je progresivní český MC, kterého jste mohli zaznamenat například na letošním předávání hudebních ocenění Anděl. Jeho fanouškovská základna je ohromná a napříč celou republikou, o tom svědčí třeba fakt, že si letos odnesl cenu fanoušků v rámci cen Anděl. Velký příliv fanoušků zaznamenali v posledních letech i ostatní interpreti pátečního večera jako třeba Dollar Prync. A druhý den se můžete těšit na další várku skvělého rapu, o kterou se postarají Ca$hanova Bulhar, 58G nebo třeba ICY L. Každý z těchto interpretů se rád vrací na sever Čech, vždy tam na ně čeká kupa skvělých fanoušků, co umí podpořit už tak skvělou show. 58G byli nominováni na cenu anděl s albem 58G tape vol.2. Nejenom to je důkazem, že patří mezi špičku českého rapu. Icy L si přezdívá “sudetská legenda”, takže je jasné, že třeba v Liberci bude jako doma. Ca$hanova Bulhar je dalším z interpretů sobotního večera. Bulhar, jak se mu také zkráceně říká, zahraje ty nejlepší tracky z jeho tvorby. Možná zazní i nějaké nové, před nedávnem totiž vydal dlouho očekávanou desku. 

Máte se rozhodně na co těšit, Archetyp 51, Dvojlitrboyzz a Jižní Block | On tour míří na cestu po republice! 

Mrkněte na web jizniblock.cz a sledujte sociální sítě, ať vám neuniknou žádné novinky!

Ohodnoť článek

Štítky Jižní Block, ČR, tour, rap, České Budějovice, Česko, hudební festival, Bulhaři, Ceny Anděl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jižní Block vyrazil na cestu po Česku  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.