Počasí dnes21 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Ve Chvalkovicích narazila čtyřkolka do stromu, spolujezdkyni transportoval vrtulník do nemocnice

Vážná nehoda se stala včera večer na Náchodsku. Řidič čtyřkolky podle policistů nejspíš nepřizpůsobil rychlost jízdy při průjezdu zatáčkou a vyjel mimo silnici, kde narazil do stromu. Na čtyřkolce seděli dva lidé, spolujezdkyni musel transportovat vrtulník do nemocnice.

K nehodě došlo včera večer před 20. hodinou mezi Chvalkovicemi a Velkým Třebešovem, kde havarovala čtyřkolka Bombardier. „Řidič ve věku 52 let pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy při průjezdu pravotočivou zatáčkou, vyjel vlevo mimo komunikaci, kde narazil do stromu,“ popsala mluvčí policie Iva Kormošová.

 Oba cestující si převzala zdravotnická záchranná služba. Řidič byl s lehkým zraněním převezen do nemocnice, ale dvaadvacetiletou spolujezdkyni musel transportovat vrtulník.

Alkohol u řidiče policisté hned na místě vyloučili. „Škoda na vozidle je odhadem 80 tisíc korun. Přesnou příčinu nehody vyšetřují náchodští policisté,“ dodává mluvčí.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS KHK, Policie ČR

Štítky čtyřkolka, nehoda, policie, hasiči, vrtulník, Chvalkovice, Velký Třebešov, nemocnice, strom, okres Náchod, Bombardier

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve Chvalkovicích narazila čtyřkolka do stromu, spolujezdkyni transportoval vrtulník do nemocnice  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.