Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

U Chlumce nad Cidlinou došlo k tragické nehodě, silnice byla celé dopoledne uzavřená

Dnes před čtvrtou hodinou ranní došlo k tragické nehodě u Nového Města ve směru na Hradec Králové. Čtyřiatřicetiletá řidička v osobním autě se zde čelně střetla s náklaďákem. Bohužel na místě zemřela. Silnice byla 7 a půl hodiny uzavřená.

V brzkých ranních hodinách dnes došlo k vážné dopravní nehodě na silnici I. třídy u Chlumce nad Cidlinou mezi Novým Městem a Kratonohy. „Došlo k čelnímu střetu osobního automobilu a nákladního vozidla. Na místo okamžitě dorazily všechny složky IZS. Čtyřiatřicetiletá řidička osobního vozidla na místě zemřela, dvě osoby byly předány do péče lékařů,“ uvedla policejní mluvčí Lucie Konečná.  

Dechová zkouška u řidiče nákladního auta byla negativní. Bližší okolnosti a příčinu tragické nehody policisté vyšetřují.

Silnice mezi Novým Městem a Kratonohy byla uzavřena celé dopoledne, doprava byla odkláněna na D11 a Nový Bydžov. Nyní už je cesta opět plně průjezdná.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS KHK

Štítky policie, tragická nehoda, Hradecko, Nové Město, Chlumec nad Cidlinou, Hradec Králové, Kratonohy, Lucie Konečná, silnice, Nový Bydžov, Dálnice D11

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Chlumce nad Cidlinou došlo k tragické nehodě, silnice byla celé dopoledne uzavřená  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.