Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

U Lochenic došlo k hromadné nehodě pěti vozidel. Čtyři osoby skončily v nemocnici

Ve středu 8.1 . krátce před půl osmou večerní se na silnici I/33 v katastru obce Lochenice stala dopravní nehoda čtyř osobních a jednoho nákladního vozidla.

K nehodě došlo pravděpodobně tak, že auto značky Ford Fiesta jedoucí směrem na Jaroměř na laně za sebou táhnul Citroen C4. Zatím z nezjištěných příčin lano prasklo, čímž ford vyjel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím autem značky Škoda Superb, které bylo nárazem odhozeno do pravého silničního příkopu.

Dále ford narazil do nákladního vozidla značky Scania, které jelo za superbem. Vlivem nárazu došlo k vymrštění autobaterie z fordu, která poškodila auto značky Mercedes-Benz, které zas jelo za nákladním autem. 

Řidič fordu ve věku 53 let byl s těžkým zraněním převezen rychlou záchrannou službou do nemocnice. Do nemocnice byla převezena také celá osádka (tři osoby) superbu s blíže nespecifikovaným zraněním. Ke zranění jiných osob nedošlo. Policisté u všech řidičů vyloučili požití alkoholu dechovou zkouškou.

Na fordu odhadli škodu na 30 tisíc, na citroenu 5 tisíc, na superbu 600 tisíc, na mercedesu 5 tisíc a na scanii 80 tisíc korun.
Přesná příčina dopravní nehody je v šetření hradeckých policistů.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto KŘP Královehradeckého kraje | Zdroj KŘP Královehradeckého kraje

Štítky Lochenice, nehoda, zranění, policie, nemocnice, nákladní automobil, Mercedes-Benz, úraz, Ford Fiesta, Citroën C4, Škoda Superb, Jaroměř, Citroën

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Lochenic došlo k hromadné nehodě pěti vozidel. Čtyři osoby skončily v nemocnici  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.