Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTO: Řidič nezvládl řízení a s dodávkou vylétl ze silnice. Šest lidí skončilo v nemocnici

Hasiči v Královehradeckém kraji zaznamenali za víkend celkem 51 událostí. Nejvážnější z nich se stala v Hajnici na Náchodsku, kde po nehodě dodávky skončilo šest lidí v péči záchranářů.

V katastru části Výšinka na silnici č. 37 u křižovatky s odbočkou na Kohoutov havarovala dodávka, která vyjela mimo komunikaci. Při nehodě se převrátila na bok a zůstala tak nedaleko lesa. Na místo jela profesionální jednotka ze stanice Dvůr Králové nad Labem a dobrovolná jednotka z obce Hajnice.

Šest osob, které ve voze cestovaly, bylo předáno do péče zdravotnické záchranné služby. Hasiči zajistili havarovaný automobil proti vzniku požáru a zabezpečili místo nehody. Z havarovaného vozidla neunikaly žádné provozní kapaliny. Komunikace byla po dobu zásahu průjezdná kyvadlově. Místo zásahu bylo následně předáno policistům.

Ohodnoť článek

Foto HZS Královehradeckého kraje | Zdroj HZS Královehradeckého kraje

Štítky Náchodsko, nehoda, hasiči, dodávka, Královéhradecký kraj, okres Náchod, Dvůr Králové nad Labem, Kohoutov, Hajnice, Výšinka, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Řidič nezvládl řízení a s dodávkou vylétl ze silnice. Šest lidí skončilo v nemocnici  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.