Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Během včerejšího svátečního dne zasahovali hasiči v Královéhradeckém kraji u tří nehod motorkářů

Včerejší dobré počasí lákalo nejen k procházkám, ale také k vyjížďkám na motorce. Jen během 8. května zasahovali hasiči v Královéhradeckém kraji u tří dopravních nehod, kterých se účastnili motorkáři.

K první nehodě motocyklu vyjížděli profesionální hasiči z Hořic do Tetína krátce po 13. hodině. „Jedna osoba byla při nehodě zraněna, na místo přiletěl také vrtulník letecké záchranné služby. Hasiči provedli na místě protipožární opatření a místo události zajistili. Při zásahu pomáhali záchranářům se ošetřením zraněné osoby,“ popsala zásah svých kolegů tisková mluvčí Martina Götzová.

O půl šesté večerní vyjížděli profesionální hasiči z Rychnova nad Kněžnou a dobrovolní hasiči z Kostelce nad Orlicí do obce Záměl, kde došlo ke střetu osobního vozidla a motorky. „Jedna osoba byla při nehodě zraněna. Hasiči pomáhali záchranářům s ošetřením. Jednotky zároveň zajistily místo nehody, provedly protipožární opatření a řídily kyvadlově provoz na komunikaci. Poškozený motocykl nakonec hasiči odtlačili mimo komunikaci,“ sdělila Götzová.

U další nehody motocyklu zasahovali o hodinu později profesionální hasiči z Jičína v obci Radim. Po pádu z motorky byla jedna osoba zraněna. Hasiči místo události zajistili a předali ho policistům.

Autoři | Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky HZS, hasiči, nehody, motorkáři, havárie, Královéhradecký kraj, motocykl, hasič, Hořice, Tetín, Rychnov nad Kněžnou, Kostelec nad Orlicí, Záměl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během včerejšího svátečního dne zasahovali hasiči v Královéhradeckém kraji u tří nehod motorkářů  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.