Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Mladý muž, který má až do roku 2021 zakázáno řídit, boural ve Střelecké ulici. Vážně se zranil

V sobotu v noci se v hradecké Střelecké ulici stala vážná dopravní nehoda. Devětadvacetiletý řidič jel od soutoku Labe a Orlice směrem do centra pravděpodobně příliš rychle a před křižovatkou s ulicí V Lipkách vyletěl ze silnice a narazil do kovového zábradlí a následně do stromu. Skončil v nemocnici.

„Řidič, který jel v autě sám, byl převezen rychlou záchrannou službou s těžkým zraněním do hradecké fakultní nemocnice. Policisté kvůli zranění nemohli muže podrobit dechové zkoušce, proto nařídili odběr krve. Z evidencí zjistili, že muž má uložen zákaz řízení všech motorových vozidel až do února 2021. Po provedené prohlídce auta, zadrželi osvědčení o registraci vozidla, na kterém odhadli škodu na 80 tisíc korun. Na ostatních poškozených věcech odhadli škodu na 30 tisíc korun,“ uvedla mluvčí policie Iva Kormošová.

Nehoda je stále v šetření hradeckých policistů. Již nyní je však jasné, že se mladý muž bude zpovídat z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí, za což může být odsouzen až ke dvěma letům vězení.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, Hradec, zákaz řízení, Policie ČR, Labe, Orlice, Lipka

Mladý muž, který má až do roku 2021 zakázáno řídit, boural ve Střelecké ulici. Vážně se zranil  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.