Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policie hledá svědky tragické dopravní nehody, po které vyhasl život mladého chodce

Ve státní svátek 17. listopadu letošního roku došlo na silnici I/11 od Týniště nad Orlicí směrem na Lípu na Orlicí v časných ranních hodinách k tragické dopravní nehodě. Třicetiletý řidič podle policistů s největší pravděpodobností nepřizpůsobil rychlost jízdy všem okolnostem a srazil chodce. Policie nyní hledá svědky.

Třicetiletý řidič podle policie nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem vozidla a rozhledovým podmínkám řidiče v noční době a když zahlédl před sebou jdoucího chodce, nebyl již schopen střetu zabránit.

„Pravým předním rohem Fordu se tak střetl s šestadvacetiletým chodcem, kterého záchranáři transportovali do nemocnice. Tam chodec bohužel o den později následkům zranění podlehl,“ uvedla policejní mluvčí Alena Kacálková.

Kriminalisté žádají svědky této tragické dopravní nehody, kteří se v uvedenou dobu v místě pohybovali či mají jakékoliv další poznatky, které by napomohly vyšetřování, aby je kontaktovali na bezplatné lince 158, telefonu 974 536 447 případně na rychnovské či jakékoliv jiné policejní služebně.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Policie ČR, nehoda, chodec smrt, policie, Týniště nad Orlicí, Orlice, Ford Motor Company

Policie hledá svědky tragické dopravní nehody, po které vyhasl život mladého chodce  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.