Počasí dnes14 °C, zítra15 °C
Středa 16. října 2024  |  Svátek má Havel
Bez reklam

Nový obchvat Jaroměře uzavřela vážná dopravní nehoda

Nehoda dvou nákladních aut a jednoho osobního auta na novém obchvatu Jaroměře na Náchodsku dnes před devátou hodinou v obou směrech uzavřela hlavní silniční tah číslo 33 z Hradce Králové na Náchod a do Polska.

Zranění utrpěli tři lidé, jednoho zraněného přepravil do nemocnice s vážným zraněním vrtulník, uvedli záchranáři na síti X. Obchvat je po dva roky trvající výstavbě v provozu od 9. září.

Policie dopravu z obchvatu odklonila na objížďku přes Jaroměř a na původní silnici z Jaroměře směrem na Náchod. Uzavření obchvatu by mělo podle policie zřejmě trvat celé dopoledne. "Provádíme vyproštění zaklíněné osoby a zajišťujeme únik provozních kapalin," uvedli k nehodě hasiči na síti X.

Záchranáři na místě ošetřili tři zraněné. Jeden byl do královéhradecké nemocnice přepraven letecky s vážným poraněním hlavy a pánve a další sanitkou s poraněním hrudníku. Třetího zraněného převezli s poraněnou nohou do nemocnice v Náchodě.

Obchvat od září po severním okraji města odvádí dopravu z dvanáctitisícové Jaroměře a také z obcí Čáslavky, Dolany a Svinišťany. Po silnici, která je jednou z páteřních tras v Královéhradeckém kraji, denně projede přes 15.000 vozidel. Z nich významnou část tvoří kamiony.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky nehoda, obchvat, Jaroměř, PČR, odklon, auto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nový obchvat Jaroměře uzavřela vážná dopravní nehoda  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.