Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Řidička sáhla pro kabelku a strhla řízení. Po přejetí ostrůvku skončila v protisměru

V Hradecké ulici v Jičíně došlo včera ráno k dopravní nehodě osobáku. Šestašedesátiletá řidička se zřejmě nedostatečně věnovala řízení. Porazila dopravní značku a skončila s autem v protisměru na levém obrubníku. Žena utrpěla zranění, které si vyžádalo ošetření v nemocnici.

Šestašedesátiletá řidička Škody Fabia jela ve směru od Úlibic do centra Jičína. „Na přímém úseku silnice se zřejmě v jednom okamžiku plně nevěnovala řízení, kdy měla sáhnout po kabelce. Přitom strhla řízení vlevo a přejela ostrůvek přechodu pro chodce. Současně porazila dopravní značku a skončila s autem v protisměru opřená o levý obrubník,“ popsal nehodový děj mluvčí policie Aleš Brendl.

Žena cestovala sama, při nehodě utrpěla lehké zranění, které si vyžádalo ošetření v nemocnici. Ke zranění jiných lidí nedošlo. 

„Policisté na místě provedenou dechovou zkouškou vyloučili požití alkoholu. Celková škoda je předběžně vyčíslena na částku 30 tisíc korun,“ uzavřel Brendl.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Policie ČR, nehoda, Jičín, kabelka, úraz, Škoda Fabia, Úlibice

Řidička sáhla pro kabelku a strhla řízení. Po přejetí ostrůvku skončila v protisměru  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.