Počasí dnes32 °C, zítra29 °C
Sobota 29. června 2024  |  Svátek má Petr a Pavel
Bez reklam

Dopravu u trutnovského hotelu Patria zlepší nový kruhový objezd

V Trutnově jde do finále úprava křižovatky u hotelu Patria. Mění se na okružní křižovatku. Od dnešní 18 hodiny dojde k instalaci vodorovného dopravního značení a úpravě provozu. Doprava tady bude řízena zaměstnanci stavby a policisty. Je lepší se dneska večer místu vyhnout.

V Trutnově vznikl v pořadí dvanáctý kruhový objezd. „Kruhový objezd by měl zlepšit situaci celé křižovatky a usnadnit výjezd od hotelu Patria a ze sídliště U Stadionu, kde v tuto chvíli řidiči dlouze čekají, než mohou vyjet. Nejhorší situace bývá ve všední dny ráno a v pátek odpoledne, kdy se na Polské ulici tvoří kolony,“ vysvětluje Tomáš Hendrych, místostarosta města Trutnova.

Provizorní řešení okružní křižovatky instaluje společnost Dopravní značení K.H., s. r. o., za necelých 850.000 Kč. Přípravné práce začnou už v dubnu, kdy budou vybetonovány základy pro velkoplošné dopravní značky a patky pro svislé dopravní značení. V první polovině května dojde k instalaci nového dopravního značení. Následně bude původní značení demontováno, nové odkryto a dočasný kruhový objezd zprovozněn.

Ohodnoť článek

Foto Město Trutnov

Štítky objezd, Trutnov, křižovatka, doprava, značka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopravu u trutnovského hotelu Patria zlepší nový kruhový objezd  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.