Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Mezi Dolany a Náchodem je ledovka, varují policisté

Hlavní silniční tah I/33 mezi Dolany a Kleny na Náchodsku na trase z Hradce Králové do Náchoda a Polska pokryla ledovka. Úsek je dlouhý asi deset kilometrů a řidiči musí být při jízdě velmi opatrní. Ledovka se vytvořila i na sjezdu z dálnice D11 u Smiřic.

Od čtvrtečního odpoledne do dnešního rána zasahovaly jednotky hasičů z Královéhradeckého kraje u spousty dopravních nehod a technických pomocí, kdy vyjeli na pomoc zapadlým osobním i nákladním vozidlům. 

Ve Dvoře Králové na Trutnovsku se na zledovatělé silnici srazila dvě osobní auta. Na silnici I/16 u Pilníkova na Trutnovsku se srazila tři osobní auta, policie v místě zavedla kyvadlový provoz jedním pruhem. Obě nehody se obešly bez zranění.

Dvě osobní auta se srazila v Hradci Králové v Palachově ulici. Policie také vyjížděla k havárii osobního auta na silnici I/11 u Třebechovic pod Orebem na Hradecku a do Kostelce nad Orlicí na Rychnovsku, kde řidič narazil do zaparkovaného auta.

Zapadlá vozidla vyprošťovali od včerejška hasiči na Rychnovsku v Říčkách v Orlických horách, Javornici, nákladní vozy měly problémy u Opočna, Přepych a Liberku. U Chotěvic na Trutnovsku jsme pomohli vyprostit z příkopu sypač silničářů, v tomto místě se také stala nehoda osobního auta s nákladním, naštěstí byla bez zranění.

Následky dopravních nehod odstraňovali hasiči na Rychnovsku u Deštného v Orlických horách, Rokytnice v Orlických horách, v okolí Hradce Králové u Slatiny, Lochenic, Předměřic nad Labem a Vysoké nad Labem. K havarovaným autům vyjížděli hasiči také na Trutnovsku, nehoda se stala na křižovatce u Choustníkova Hradiště (odbočka na Dvůr Králové n. L.), v obci Borovnice i v Trutnově. Na Náchodsku zasahovaly jednotky u nehody dvou vozidel mezi Broumovem a Hejtmánkovicemi. Převážná většina nehod se obešla bez zranění.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky ledovka, sníh, doprava, nehoda, ČR, Královéhradecký kraj

Mezi Dolany a Náchodem je ledovka, varují policisté  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.