Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Náklaďák skončil v betonovém mostku, silnice I/11 byla několik hodin neprůjezdná

V dnešních brzkých ranních hodinách havaroval u obce Kratonohy náklaďák. Řidič, který jel od Hradce Králové směrem na Chlumec nad Cidlinou, zřejmě nepřizpůsobil rychlost vozidla svým schopnostem, vlastnostem vozidla a nákladu a povětrnostním podmínkám. Silnice I/11 byla čtyři a půl hodiny zcela neprůjezdná.

„Vlivem větru se mu při jízdě otočil přívěs, který rozryl silniční příkop. Vozidlo se stalo těžko ovladatelné, kdy řidič přejel do protisměru, kde havaroval do betonového mostku. Nikdo se při nehodě nezranil,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová.

Požití alkoholu u jednašedesátiletého řidiče vyloučila dechová zkouška. Škoda na náklaďáku a přívěsu byla odhadnuta na 270 tisíc korun, na mostku a příkopě 30 tisíc korun.

Kvůli závadám zadrželi policisté osvědčení o registraci vozidla, jako příčinu nehody vyloučili technickou závadu a řidiči za přestupek udělili pokutu.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Policie ČR, nehoda, Kratonohy, nákladní vůz, Hradec Králové, Chlumec nad Cidlinou

Náklaďák skončil v betonovém mostku, silnice I/11 byla několik hodin neprůjezdná  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.