Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Řidiči u Třebechovic nad Orebem musí šlápnout na brzdu, je tu nové omezení

S novým týdnem přišlo v Královéhradeckém kraji nové omezení pro řidiče. Konkrétně se týká trasy Hradec Králové Vamberk silnice číslo jedenáct. Ubrat plyn by měli řidiči u Třebechovic pod Orebem.

Silničáři zahájili opravu mostu na silnici I/11 u Třebechovic pod Orebem na trase z Hradce na Vamberk. Během prací na mostě kompletně stavaři vymění římsy a opraví izolaci. Obousměrný provoz i během stavby zůstane zachován a bude veden jen zúženými jízdními pruhy. V případě, že bude při pracích třeba mechanizace, bude provoz řízen pracovníky stavby. "Podle plánu by vše mělo být hotovo do konce listopadu," řekl Hradecké Drbně mluvčí ŘSD Jan Rýdl.

Ani sousední Pardubický kraj si nemůže moc pískat. Od pondělí zahajuje Ředitelství silnic a dálnic stavební práce na zajištění bezpečnosti železniční trati na silnici I/14 v úseku mezi obcemi Rybník u České Třebové a Třebovice. Jedná se o necelý kilometr a půl dlouhý úsek, kdy je železnice a silnice I/14 ve velmi blízkém souběhu bez bezpečnostního zařízení. "My v místě osadíme ocelová silniční svodidla, rozšíříme krajnice a upravíme násypový nebo zářezový svah. Práce budou probíhat do 15.listopadu postupně, vždy na výrazně označeném pracovním místě 100 m dlouhém. Doprava bude řízena kyvadlově pracovníky stavby, mimo pracovní dobu semafory,"  dodal Jan Rýdl.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hanka Poskočilová

Štítky doprava, ŘSD, omezení, Třebechovice pod Orebem, silnice, ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidiči u Třebechovic nad Orebem musí šlápnout na brzdu, je tu nové omezení  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.