Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Ve Dvoře Králové se začala opravovat kanalizace. Některé práce omezí dopravu a parkování

Ve Dvoře Králové nad Labem začala oprava kanalizace. Dělníci se budou pohybovat v Erbenově ulici. První etapa prací se obejde bez větších komplikací. V druhé části je třeba počítat s dopravním omezením a také dočasným zrušením některých parkovacích míst u přilehlých bytových domů.

„Už v pondělí 14. srpna jsme zahájili práce na výměně vodovodu, vodovodních a některých kanalizačních přípojek a dešťových svodů. Stavební práce probíhají na pozemcích pod domem číslo popisné 2364 a 2367 a se správci místních SVJ jsme se s předstihem domluvili na systému parkování v lokalitě,“ uvedl v tiskové zprávě Ivo Antonov ze společnosti Městské vodovody a kanalizace Dvůr Králové nad Labem. Práce na tomto místě budou trvat zhruba měsíc.  

V druhé polovině září se dělníci přesunou před domy 2335 až 2338. V tomto případě musí místní počítat s uzavírkou přilehlé silnice. A to včetně omezení některých parkovacích míst. Objízdná trasa povede ulicemi 17. listopadu – Preslova – Erbenova. 

„Žádáme obyvatele a řidiče o zvýšenou opatrnost a schovívavost a také o to, aby dbali pokynů stavby a respektovali dopravní značení,“ uvádí ve zprávě místostarosta města Jan Helbich (hnutí ANO). 

Ohodnoť článek

Foto MUDK

Štítky Dvůr Králové nad Labem, parkování, kanalizace, doprava, parkování, omezení, oprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve Dvoře Králové se začala opravovat kanalizace. Některé práce omezí dopravu a parkování  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.