Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Placení parkovného v Náchodě bude jednodušší, do hry vstupuje bezkontaktní varianta

Parkovací automaty v Náchodě prošly proměnou, která usnadní řidičům placení parkovného. Využít budou moci bezkontaktní metodu platby, a to mimo jiné v centru na Masarykově náměstí.

Řidiči už nebudou muset v Náchodě při placení parkovného tahat drobné z peněženky, ale postačí platební karta. Bezkontaktní metoda placení byla zavedena mimo jiné na Karlově náměstí, Masarykově náměstí, Riegrově ulici, u Polikliniky, Komenského ulici, Za radnicí a Palachově ulici. V rámci úpravy dochází také k nastavení nových poplatků parkovného, které schválila Rada města Náchoda v březnu letošního roku. Pro přehlednost přinášíme mapu parkovacích možností v Náchodě.

U jednotlivých ploch se liší režim podmínek jejich využití a je třeba se vždy seznámit s provozem na dané ploše, třeba v ulici Tepenské, u Bílé růže. "Další plochy, kde je možné odstavit vozidlo zdarma, jsou k dispozici např. v ulici Raisova. Parkovací automaty jsou po přestavbě také nově napojeny do dohledového centra," uvedlo město na webových stránkách. Dálková správa automatů a platebních terminálů umožní výpisy transakcí, přehled hlášení o změně jejich stavu, poruchová hlášení, statistické přehledy a další.

Hodnocení článku je 34 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Facebook města Náchod

Štítky parkování, platba, Náchod, bezkontaktní, auto, ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hana N

A ta mapa je kde?

Neděle, 25. června 2023, 08:01Odpovědět

Placení parkovného v Náchodě bude jednodušší, do hry vstupuje bezkontaktní varianta  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.