Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Za volantem autobusu MHD - přijďte si zkusit, jak jednoduché je řídit autobus MHD

PR článek

Hledáte novou pracovní příležitost? Baví Vás řízení? Zajímá Vás práce řidiče městské hromadné dopravy? Chtěli byste se dozvědět, co vše našim řidičům nabízíme za benefity a jaké máme na tuto pozici požadavky? Rádi byste si řízení autobusu vyzkoušeli v praxi? Je Vám alespoň 21 let a máte řidičské oprávnění minimálně skupiny B? Navštivte nás na akci 18. května 2023 "Za volantem autobusu MHD 2023".

Přijďte nasát atmosféru velké dopravní společnosti a informovat se do areálu Dopravního podniku města Hradce Králové, a.s. na adresu: Pouchovská 153, Hradec Králové.

V rámci této jedinečné akce budete mít možnost:

  • Obdržet komplexní a podrobné informace o profesi řidiče MHD
  • Zeptat se na cokoliv, co Vás na této práci zajímá
  • Podívat se na dispečink MHD a zázemí řidičů MHD
  • Vyzkoušet si v praxi (pod dohledem instruktora), jaké to je řídit autobus MHD (jde o městský IRISBUS PS09D1 - rok výroby 2008, který je díky automatické převodovce a posilovači řízení jednoduchý na ovládání a víceméně kopíruje naše provozní autobusy MHD).

Rezervaci účasti na akci si zajistíte v pracovních dnech v době od 8 do 14 hod. na personálním oddělení DPmHK, a.s., mobil: 703 157 000, tel.: 495 089 231 (rezervaci prosím proveďte již dnes – nejpozději pak do 17. 5. 2023 - počet míst je omezen). Na uvedených telefonních číslech obdržíte i další informace.

Naše aktuální nabídka?

  • Náborový příspěvek ve výši až 50.000,- Kč (podmínka: řidičské oprávnění skupiny D a platný profesní průkaz), pokud se stanete naším novým řidičem MHD.
  • Možnost zajištění ubytování v Hradci Králové.
  • Řidičské oprávnění sk. D je možné získat při sjednání dohody o setrvání v pracovním poměru po dohodnutou dobu ve vlastní autoškole na naše náklady ((rozšíříte si tak své dovednosti a zvýšíte svoji cenu na trhu práce).

Přijďte i Vy a vyzkoušejte si, jaké to je usednout za volant řidiče MHD a vidět svět z jeho perspektivy.

Pokud se nebudete moci naší akce osobně účastnit, ale máte o práci řidič/ka MHD zájem, neváhejte nás kontaktovat na výše uvedených telefonních číslech nebo přímo napište na nabor@dpmhk.cz a vše včetně bližších pracovních a mzdových podmínek s Vámi probereme.

Projekt volně navazuje na naše minulé akce pro nábor řidič/ek MHD a vybrané dílenské pozice v předcházejících letech, kdy se první uskutečnila již v listopadu 2016 a je v podmínkách české veřejné hromadné dopravy stále ojedinělý.


Zajímáte se o hradeckou MHD celkově? Navštivte nás na akci Den otevřených dveří DP v sobotu 7. října 2023 (program bude uveřejňován postupně na www.dpmhk.cz) a oslavte s námi 95 let od založení městské hromadné dopravy v Hradci Králové.

Více o všech aktuálně volných pracovních pozicích a další potřebné informace najdete na www.dpmhk.cz – sekce Zaměstnání.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky městská hromadná doprava, Hradec Králové, Za volantem autobusu, MHD, PR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za volantem autobusu MHD - přijďte si zkusit, jak jednoduché je řídit autobus MHD  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.