Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Cestování vlakem se mezi okresy Trutnov a Náchod v příštím týdnu zkomplikuje

Kdo se chystá v nadcházejícím týdnu cestovat vlakem, musí se připravit na to, že na trati Trutnov - Červený Kostelec a Červený Kostelec - Česká Skalice začne výluka. Vlaky budou nahrazovány autobusy.

Na lince R nebude možné převážet kola.

Výluka v úseku mezi Trutnovem a Červeným Kostelcem bude ve dnech 23. až 25. května, a to vždy mezi půl devátou ráno a půl sedmou večer. Náhradní autobusová doprava bude organizována podle výlukového jízdního řádu. Linka R pojede mezi Červeným Kostelcem a hlavním nádražím v Trutnově. Autobusy linky Z pojedou stejnou trasu, ale nemají přípojovou vazbu na spěšné vlaky v úseku Trutnov hlavní nádraží – Svoboda nad Úpou a opačně.

Výluka mezi Červeným Kostelcem a Českou Skalicí

Poté, co skončí výluka mezi Trutnovem a Červeným Kostelcem, postoupí práce na železnici v úseku Červený Kostelec – Česká Skalice. Náhradní autobusová doprava bude vždy od osmé hodiny ranní do šesté hodiny večerní. Mimo tuto dobu bude vlakový provoz podle běžného vlakového jízdního řádu.

Linky náhradní autobusové dopravy:

Linka R pojede v úseku Česká Skalice – Červený Kostelec a opačně.

Linka N bude jezdit z České Skalice do Náchoda a zpět.

Linka S bude zajištěna minibusy, které pojedou trasu Česká Skalice – Starkoč – Červený Kostelec a opačně. Linka ale nemá přímou přípojovou vazbu v Červeném Kostelci.

Linka Z pojede v úseku Starkoč – Červený Kostelec a opačně v odpoledních hodinách pro přípoje ve Starkoči ve směru na Náchod. I u této linky se jedná o minibusy.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky vlak, výluka, nádraží, cestující, Česká Skalice, Trutnov, Červený Kostelec, autobusy, spoje, linky, Náchod, náhradní autobusová doprava, Starkoč, Úpa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cestování vlakem se mezi okresy Trutnov a Náchod v příštím týdnu zkomplikuje  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.