Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hlavní opravy v Koutníkově ulici v Hradci Králové končí

Hlavní práce na Koutníkově ulici v Hradci Králové na I/35 se blíží ke konci a od 9. září bude průjezd místem bez omezení. Do konce září budou probíhat ještě dokončovací práce. Opravu silnice provádí Eurovia CS pro ŘSD ČR.

„Hlavní práce na úseku dlouhém 1,5 km Koutníkovy ulice se blíží ke konci, takže průjezd místem bude plynulý od 9. září. Bohužel na konci srpna došlo na dané silnici k dopravní nehodě, která poničila již nový povrch vozovky a tak bylo rozhodnuto o jeho okamžité opravě. Práce a dopravní opatření  se tak bohužel o několik dní prodloužily oproti plánu,“ sdělila Iveta Štočková, tisková mluvčí EUROVIA CS.

Do úplného dokončení prací zbývá ještě realizovat vodící proužky v místě a výškově upravit uliční vpusti. Tyto práce si vyžádají dílčí bodová opatření provozu kvůli zabezpečení bezpečného místa pro pracovníky.

Na I/35 v Koutníkově ulici v Hradci Králové byl kompletně vyměněn povrch vozovky. Součástí prací byla také obnova vodorovného a svislého dopravního značení a práce zahrnovaly rovněž úpravy inženýrských sítí. 

Tisková zpráva | Foto hradeckralove.org

Štítky silnice, rekonstrukce, modernizace, Hradec Králové, Eurovia CS, Ředitelství silnic a dálnic

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hlavní opravy v Koutníkově ulici v Hradci Králové končí  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.