Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Nezvládl předjíždění, narazil a ujel. Policie hledá svědky nehody na Trutnovsku

Policie hledá svědky nehody, ke které došlo v Hostinném v Nádražní ulici. Neznámý řidič v černé Škodovce tu nezvládl předjíždění, naboural před ním jedoucí bílý Peugeot a z místa nehody ujel. Podle výpovědi šlo o černý sedan Škoda Octavia se stříbrnými lištami.

K nehodě došlo před čtrnácti dny, ve čtvrtek 24. června o půl šesté ráno. „Neznámý řidič černé Škodovky začal předjíždět Peugeot jedoucí před ním v době, kdy v protisměru přijíždělo jiné osobní vozidlo. Řidič Škoda Octavia se nestačil před předjížděné vozidlo bezpečně zařadit a došlo ke střetu. Vůz Škoda narazil pravým bokem do levé přední části Peugeotu,“ popsala nehodu policejní mluvčí Šárka Pižlová. Řidič Škodovky pak z místa nehody ujel směrem na Chotěvice.

Řidič nabouraného Peugeotu škodu vyčíslil na patnáct tisíc korun. „Z výpovědi poškozeného se mělo jednat o černý sedan značky Škoda Octavia, který má na stranách pod okny stříbrné lišty a po nehodě by měl být poškozen na pravém boku nebo pravé zadní části,“ dodává mluvčí.

Policie proto žádá případné svědky nehody, aby se obrátili na linku 158 nebo přímo na telefonní číslo 735 785 444.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, policie, předjíždění, Hostinné, svědci, havárie, Peugeot, ŠKODA AUTO a.s., okres Trutnov, Škoda Octavia, Chotěvice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nezvládl předjíždění, narazil a ujel. Policie hledá svědky nehody na Trutnovsku  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.