Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Pardubice – město bizáru. 3,5 centimetru velkým otvorem prostrčil penis do dámské kabinky na toaletách

Ačkoliv se Hradecká Drbna tématům ze sousedních Pardubic nevěnuje, tentokrát musí. V poslední době se ve vedlejším krajském městě objevilo několik bizarních případů. Jejich přehled přinášíme v krátkém článku. Poslední incident se stal na dámských toaletách v Kauflandu minulý týden. Policie nyní pátrá po muži, který měl obtěžovat jednu z návštěvnic.

„Muž do kabinky vedle pravděpodobně vstoupil jen chvíli před tím. Zalamovacím nožem si ve stěně připravil otvor v průměru 3,5 centimetru. Pak čekal na chvíli, kdy do kabinky někdo vejde,“ popisuje incident mluvčí policie Eva Maturová.  

Po chvilce pozorování se muž prozradil sám. Otvorem totiž protáhl přirození. Žena z toalet utekla a o incidentu řekla nejbližšímu zaměstnanci. Díra vyvrtaná ve stěně kabinky byla zřejmě dostatečně velká. Muž se v ní nezasekl a než se společně se ženou zaměstnanec obchodu na toaletu vrátil, byl pryč.  

Podle svědků byl zhruba 175 centimetrů vysoký, štíhlé postavy ve věku kolem pětadvaceti let. Měl delší tmavé vlasy po ramena, na sobě tmavé oblečení, na pohled ušpiněné rifle a zelenohnědý batoh. 

„Pokud jste se ve středu stali svědkem jeho útěku a máte jakékoliv informace vedoucí k jeho ztotožnění, volejte polabinským policistům na telefonní číslo 974 566 701. Využít můžete i tísňovou linku 158,“ dodala Maturová.  

Pardubice – město bizáru  

V Pardubicích nejde o jediný případ v podobném duchu. Podobných bizárů se v sousedním krajském městě stalo daleko víc.  

Poslední netradiční případ musela policie ve spolupráci s hasiči řešit v polovině března. Mladá slečna se zřejmě chtěla předvést před svými kamarády a sedla si do sedátka v nákupním vozíku. Tam to šlo, ven už se ale nedostala. „Trochu větší „dítě“ si asi chtělo připomenout dobu, kdy se ještě na sedátko vozíku bez problému vešlo. Dívku jsme vystříhali. Věříme, že už to neudělá,“ napsali s nadsázkou pardubičtí hasiči.  

Během března pardubičtí policisté informovali o dvojici, která ve spodním prádle vlezla do Chrudimky, kde předváděla bojové umění. „Strážníci byli svědky toho rituálu generačního předávání nekonečné moudrosti vesmíru, která umožňuje cihly lámat pohledem. Spolu jej vedli otec se synem. V jejich dechu krom závanu orientu byl rozeznán i lehký tón alkoholu v množství půl promile,“ napsala městská policie na svých sociálních sítích.  

Jeden z dalších kuriozních případů řešila státní policie. V rámci dopravní kontroly chtěla zkontrolovat řidiče v Trutnovské ulici. Ten však odmítl zastavit a následně narazil do dalšího policejního auta. Překvapivé bylo, že test na alkohol i drogy byl negativní. 

Další případ mají v seznamu výjezdů strážníci. V říjnu loňského roku několikrát řešili kamarády, kteří řezali dopravní značku. Dva muži pod vlivem alkoholu strčili do jejího sloupku tisícikorunu. Aby ji dostali ven, vzali si pilku. Ta však nestačila a na pomoc si zavolali městskou policii. Těm se povedlo peníze zachránit a muže poslali domů. Ovšem hned druhý den se muži ke značce vrátili a opět začali řezat. Později se ukázalo, že si jen nepamatovali, že se podařila bankovka vytáhnout. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Pardubice, bizár, toalety, otvor, přirození, obtěžování, pátrání, košík, hasiči, policie, strážník, toaleta, Kaufland, Drbna.cz, alkohol, penis, krajské město

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pardubice – město bizáru. 3,5 centimetru velkým otvorem prostrčil penis do dámské kabinky na toaletách  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.