Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Vážná nehoda kamionu s dodávkou uzavřela obchvat Hradce Králové. Na místo letěl vrtulník

Srážka dodávky s nákladním autem dnes odpoledne asi na půl hodiny zcela uzavřela frekventovanou silnici I/11 na západním obchvatu Hradce Králové. Při nehodě byl zraněn řidič dodávky. Policie později na čtyřproudé silnici obnovila obousměrný provoz ve dvou pruzích ve směru od Prahy.

Podle policie řidič dodávky zezadu narazil do kamionu, který stál na silnici ve směru na Prahu. Řidiče dodávky museli z kabiny vyprostit hasiči, následně si jej do péče převzali zdravotníci. Řidiči nákladního auta se nic nestalo.

„Na místě zasahoval i záchranářský vrtulník, nakonec byl ale pacient převezen do zdravotnického zařízení pozemní posádkou,“ řekla mluvčí hasičů Martina Götzová.

Po západním obchvatu Hradce Králové vede doprava od Prahy směrem na Trutnov, Jičín a Náchod. Na jižním okraji obchvatu končí dálnice D11 od Prahy.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky nehoda, obchvat, Hradec Králové, HZS, foto, vrtulník, doprava, kamion, dodávka, silnice, Praha, Trutnov, Jičín, Náchod, Dálnice D11

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vážná nehoda kamionu s dodávkou uzavřela obchvat Hradce Králové. Na místo letěl vrtulník  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.