Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Brala příkopy i ostatní auta. Řidička nadýchala přes 3,5 promile

O třiatřicetileté ženě z Trutnovska by se mohlo mluvit jako o rekordmance. Svojí opileckou jízdu brala protisměrem i příkopem. S proraženou pneumatikou ji zastavila hlídka policie, která se nestačila divit. Test na alkohol ukázal hodnotu 3,6 promile alkoholu v dechu.

„Policisté přijali dvě oznámení o vozidle značky Peugeot, které jede ve směru od Dvora Králové nad Labem na Hostinné, a přejíždí ze strany na stranu,“ řekla mluvčí policie Iva Kormošová. Jeden ze svědků dokonce volal, že auto vjelo do příkopu, kde si prorazilo přední pravé kolo.  

Policejní hlídka řidičku zastavila v Hostinném v Nádražní ulici. Doklady sice předložila, ale dechovou zkouškou neprošla. První měření ukázalo hodnotu 3,6 promile. Opakovaná zkouška zobrazila o dvě desetiny menší hodnotu.  

Její auto vypadalo jako po pouličním závodu. Kromě prasknuté pneumatiky bylo po celé jedné straně odřené. Zničený byl i nárazník. „Policisté následným šetřením nezjistili, že by žena způsobila škodu třetí osobě. Ženě zakázali další jízdu a zadrželi ji řidičský průkaz,“ řekla Kormošová. 

Po vystřízlivění ji policie sdělila, že je podezřelá z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Za to ji hrozí až jeden rok vězení, pokuta a zákaz řízení. 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, kontrola, doprava, alkohol, test, řidička, Hostinné, Trutnovsko, okres Trutnov, Peugeot, Dvůr Králové nad Labem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brala příkopy i ostatní auta. Řidička nadýchala přes 3,5 promile  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.