Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Hradečtí policisté řešili partu agresorů. Rvačku zachytila služební kamera

Férovka v poměru tří agresorů na dva policisty – i tak by se dala popsat páteční vyhrocená situace, kterou musela výjezdová hlídka řešit. Během zásahu policie zjistila, že na jednoho z účastníků je vyhlášeno pátrání. Všichni nakonec skončili v poutech.

Vše začalo napadením jednoho muže, který zavolal na policii. Po příjezdu na místo se zdálo, že je situace vyřešená a nic nenasvědčovalo tomu, že by měla potyčka pokračovat. „Policisté proto začali poklidnou cestou incident řešit a vyžádali si od všech zúčastněných doklady k prokázání totožnosti,“ potvrdila mluvčí Lucie Konečná. 

Ještě na místě policisté zjistili, že je jeden z mužů v pátrání. Rozhodli se ho proto převést do cely následně k okresnímu soudu v Hradci Králové. To se však nelíbilo přítelkyni zadrženého, která na policisty zaútočila. Tím celá potyčka začala znovu. Tentokrát i za účasti dvou policistů.  

Doslova během pár vteřin skončila žena obličejem k zemi pod dohledem jednoho z policistů. To se však nelíbilo jejímu příteli, který se do potyčky přidal. Agresivní nebyl jenom na policejní hlídku, ale i původního svědka události.  

„Tři lidé omezeni na osobní svobodě a potřebujeme pomoc. Jsme tady jen ve dvou,“ říká jeden z policistů do vysílačky chvíli poté, co se jim podařilo dostat situaci pod kontrolu. Co přesně incidentu přecházelo policie neví.   

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky Hradec Králové, krimi, potyčka, policie, video, rvačka, pátrání, napadení, zatčení, Lucie Konečná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradečtí policisté řešili partu agresorů. Rvačku zachytila služební kamera  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.