Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Skupinka mladých lidí přepadla pár v Šimkových sadech. Policie hledá svědky

Ve středu večer byl do Fakultní nemocnice Hradec Králové přivezen muž, kterého v Šimkových sadech přepadla skupina zhruba pětadvaceti mladých lidí. Podle jeho výpovědi některým z nich nebylo ani 18 let. Policie nyní hledá svědky, které by pomohli útočníky dopadnout. Jeden z přihlížejících si měl incident nahrát na mobilní telefon.

„Minulý týden ve středu 21.4. krátce po 21. hodině byli policisté přivoláni do hradecké fakultní nemocnice, kde se nacházel poraněný třicetiletý muž. Ten policistům sdělil, že byl se svou přítelkyní mezi 19. a 20. hodinou v Šimkových sadech přepaden,“ řekla mluvčí policie Iva Kormošová.  

Skupinka lidí na pár nejdříve pokřikovala nadávky. Následně došlo i na pěsti a kopance. Po pár minutách se poraněnému muži podařilo dostat domů, odkud ho soused odvezl na vyšetření do hradecké nemocnice.  

„Policisté zahájili úkony trestního řízení pro přečiny ublížení na zdraví a výtržnictví, za což pachateli hrozí trest odnětí svobody od šesti měsíců do tří let,“ dodala mluvčí. 

Policie zjistila, že si měl celý incident natáčet náhodný kolemjdoucí na mobilní telefon. Právě tento záznam by mohl pomoct v dopadení mladíků, kteří konflikt vyvolali. Policie proto prosí případné svědky, aby se obrátili na nejbližší policejní služebnu nebo zavolali na linku 158. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FB: Léňa Němečková

Štítky Hradec Králové, Šimkovy sady, krimi, napadení, skupinka, nemocnice, mladíc, telefon, video, svědek, policie, sad, Fakultní nemocnice Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Skupinka mladých lidí přepadla pár v Šimkových sadech. Policie hledá svědky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.