Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Úterní nehoda na Hradecku má dvě oběti. Dnes zemřelo zraněné dítě

Úterní dopravní nehoda osobního a nákladního auta u Nového Města na Královéhradecku na hlavní silnici mezi Chlumcem nad Cidlinou a Hradcem Králové si vyžádala dva mrtvé. Na místě nehody v úterý zemřela čtyřiatřicetiletá řidička osobního auta a dnes ráno v nemocnici na následky zranění šestiletá spolujezdkyně.

Osobní vozidlo v úterý okolo 04:00 z dosud neznámých příčin přejelo do protisměru, kde se čelně střetlo s protijedoucím nákladním autem. Dechová zkouška u řidiče nákladního vozidla byla negativní. Úsek silnice v místě nehody mezi obcemi Nové Město a Kratonohy byl uzavřen 7,5 hodiny, škodu na vozidlech policisté předběžně odhadli na 1,2 milionu korun.

U Chlumce nad Cidlinou došlo k tragické nehodě, silnice byla celé dopoledne uzavřená

Dnes před čtvrtou hodinou ranní došlo k tragické nehodě u Nového Města ve směru na Hradec Králové. Čtyřiatřicetiletá řidička v osobním autě se zde čelně střetla s náklaďákem. Bohužel na místě zemřela. Silnice byla 7 a půl hodiny uzavřená.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky ČR, nehoda, úmrtí, Hradecko, Královéhradecký kraj, nákladní automobil, Nové Město, Hradec Králové, Chlumec nad Cidlinou, Kratonohy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Úterní nehoda na Hradecku má dvě oběti. Dnes zemřelo zraněné dítě  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.