Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Policie pátrá po třináctileté Natálii z Pardubic. Je možné, že je s kamarády na Hradecku

Policie Královéhradeckého kraje pátrá po třináctileté Natálii z Pardubic. Včera po obědě odešla ze svého domova (Pardubice – Ohrazenice) a nasedla na autobus č. 13 směr Dubina. Původně měla jet na autobusové nádraží a odtud do Přestavlk na Chrudimsku. Tam však nedojela.

„Je možné, že se pohybuje ve společnosti kamarádek nebo chlapce, a to nejen na Pardubicku. Vztah by mohla mít i ke Královéhradecku,“ potvrdila mluvčí policie Markéta Janovská. Na sobě by měla mít šedou zimní bundu do pasu, černé rifle na tělo, šedé bolerko a na nohou bílé adidasky. U sebe má černo-bílý strakatý batoh. Na krku nosí stříbrný křížek.

„Natálii byste mohli poznat i díky tetování – na prostředníčku levé ruky má vytetované slunce a blesk, na zápěstí pravé ruky malou osmičku,“ doplňuje mluvčí. Dále má na pravém kotníku na vnitřní straně vytetovaný křížek a na tom samém místě na levé noze srdíčko.

Pokud by kdokoli mohl policii poskytnout o Natálii informace, ať zavolá na 158 nebo přijde na nejbližší policejní služebnu.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR | pixabay.com

Štítky policie, Pardubice, Hradec Králové, pátrání, dívka, Natálie, Ohrazenice, doprava, kamarád, popis, Královéhradecký kraj, okres Chrudim, Přestavlky, Pardubický kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po třináctileté Natálii z Pardubic. Je možné, že je s kamarády na Hradecku  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.