Počasí dnes19 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Už rok divadla pořádají vystoupení online. Klicperovo divadlo chystá výroční stream

Právě v těchto dnech uplynul přesně rok od prvního online streamu Klicperova divadla v Hradci Králové. Internetový pořad PODKROVÍ LIVE nahradil alespoň částečně zrušený program. Celkem bylo odvysíláno více než 80 dílů. Třičtvrtěhodinový program bude Klicperovo divadlo vysílat v úterý 30. března od 19 hodin živě na svém Facebooku.

U příležitosti ročního výročí připravují divadelníci na úterý 30. března další díl, který se odehraje ŽIVĚ Z JEVIŠTĚ. Na obrazovkách se objeví například Kamila Sedlárová, Jiří Zapletal, Jan Vápeník nebo Jakub Tvrdík. Všichni vystoupí za doprovodu muzikantů Petra Soviče & Gramofonu.  

Kromě facebookových streamů divadlo v roce 2021 začalo připravovat i podcasty POT&LESK, které vycházejí každý čtvrtek na Spotify a dalších podcastových aplikacích. V nejnovějším díle se umělecký šéf Pavel Khek spolu s dramaturgyní Lenkou Smrčkovou vypravili po stopách Zbabělců, jejichž divadelní adaptaci nastuduje Klicperovo divadlo v tomto roce. 

FOTO: V Královéhradeckém kraji se večer rozsvítila muzea, divadla i galerie

V Královéhradeckém kraji se v noci rozsvítilo několik budov kulturních institucí. Světelný kužel, který symbolizoval maják kultury svítil například ze střechy Muzea východních Čech, Filharmonie Hradec Králové nebo UFFA v Trutnově.

 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Klicperovo divadlo Hradec Králové

Štítky Klicperovo divadlo, PODKROVÍ LIVE, stream, výročí, hlavní scéna, Hradec Králové, online, internet, divadlo, Facebook, Jiří Zapletal, Pavel Khek, Spotify

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Už rok divadla pořádají vystoupení online. Klicperovo divadlo chystá výroční stream  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.