Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Zaměstnanci radnice uspořádali sbírku na zákusky pro zdravotníky ve Dvoře Králové

Během první vlny lidé koncertovali pod okny zdravotníků, rozdávali roušky nebo rozváželi obědy. Od té doby vlna solidarity ubrala na síle. I tak se najdou tací, kteří občas lidem v první linii radost udělají. Několik desítek zákusků tento týden dostal personál nemocnice ve Dvoře Králové nad Labem.

Samotný nápad nakoupit pro zdravotníky dortíky a zákusky vznikl přímo na úřadě ve Dvoře Králové nad Labem. Na nákup pochoutek uspořádala Petra Šimková sbírku, do které se zapojilo několik dalších pracovníků. „Jsem ráda, že se nápad ujal a vše se za podpory vedení města podařilo dotáhnout do konce,“ řekla.

Za týden, během kterého zaměstnanci městského úřadu mohli do kasičky umístěné na recepci vhazovat své příspěvky, se vybralo více než 3,5 tisíce korun. Za ně se nakoupilo 110 zákusků. „Chtěli jsme aspoň takto lékařům a lékařkám, sestřičkám a dalším zdravotníkům ukázat, že na ně myslíme,“ dodala místostarostka Alexandra Jiřičková.

Ohodnoť článek

Foto Dvůr Králové nad Labem

Štítky zákusky, dort, nemocnice, radnice, podpora, zdravotník, zaměstnance, sbírka, Dvůr Králové nad Labem, zdravotnický pracovník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zaměstnanci radnice uspořádali sbírku na zákusky pro zdravotníky ve Dvoře Králové  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.