Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Kapela Poetika měla v Hradci Králové dopravní nehodu. Do jejich auta narazil mladý řidič BMW

K nehodě došlo přímo před budovou Petrofu v ulici Na Brně. Dvacetiletý řidič vozu BMW jedoucí ve směru od rezidence Plachta sešlápnul pedál a pokusil se předjet řidičku ve vozidle Honda Civic. Ta však chtěla odbočovat na parkoviště po její levé straně. Obě auta se srazila a BMW následně narazilo do zaparkovaného auta. Vedle auta v tu chvíli stáli členové kapely Poetika.

„Takhle to dopadá, když jedete nahrávat na Petrof a dvacetiletý týpek dostane od tatínka takové krásné auto,“ vysvětluje ve videu na sociálních sítích jeden z členů kapely. Během samotné nehody byla zraněna řidička Hondy a tři členové kapely. Všichni skončili na vyšetření ve Fakultní nemocnici Hradec Králové. 

„Všichni tři jsme přežili svojí vlastní smrt. Lidi myslete za tím volantem. Jsme v obci a on jel devadesátkou! Všechny nás mohl zabít,“ rozčiluje se ve svém videu Eduard Rovenský, textař kapely.  

U všech řidičů byla provedena dechová zkouška na alkohol, ta byla negativní. Test však u jednoho z nich potvrdil požití drog. „Řidič byl vyzván k lékařskému vyšetření spojenému s odběrem žilní krve a moči, kterému se podrobil,“ řekla mluvčí policie Lucie Konečná. To, o jakého řidiče se jednalo, policie nepotvrdila.  

Na vozidlech vznikla, podle předběžného odhadu, hmotná škoda v celkové hodnotě 820 tisíc korun. 

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky doprava, Hradec Králové, Petrof, nehoda, Poetika, BMW, foto, hudební skupina, Brno, Honda Civic, Honda, Fakultní nemocnice Hradec Králové, Lucie Konečná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kapela Poetika měla v Hradci Králové dopravní nehodu. Do jejich auta narazil mladý řidič BMW  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.