Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Obchod nabízel značkové kabelky a roušky, šlo o padělky. Zboží skončilo ve skladu celníků

Celní správa Královéhradeckého kraje kontrolovala jeden z kamenných obchodů na Rychnovsku. Jejich majitelka nabízela značkové kabelky, roušky a batohy. Nakonec se ukázalo, že se jedná o padělky. Celníci zboží zabavili a převezli do svých skladů.

„Majitelka obchodu nabízela k prodeji potraviny a smíšené zboží. V regálech bylo vystavených i několik kabelek, roušek, batohů, a dokonce i stavebnic nebo dezinfekcí do toalet,“ vysvětluje mluvčí Jitka Fajstavrová. Podle celníků šlo na první pohled o padělky značek Louis Vuitton, BMW, Audi, Gucci, Michael Kors, Lego, L. O. L. Surprise nebo Fortnite.

Celní správa v obchodě zabavila celkem 233 kusů zboží a přemístili je do skladu celního úřadu. Hodnota originálních výrobků by dosahovala téměř 340 tisíc korun. Pokud se skutečně potvrdí, že se jedná o padělky, hrozí majitelce obchodu pokuta do výši 10 milionů korun.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky Celní správa, Královéhradecký, kraj, Rychnovsko, padělek, rouška, kabelka, obchod, kontrola, pokuta, Královéhradecký kraj, okres Rychnov nad Kněžnou, BMW, Audi, Louis Vuitton, Gucci, Michael Kors, Lego

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obchod nabízel značkové kabelky a roušky, šlo o padělky. Zboží skončilo ve skladu celníků  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.