Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na trať 54. ČEZ Jizerské padesátky vyrazí jen profesionálové. Ostatní mohou závodit virtuálně

Výjimku od Ministerstva zdravotnictví ČR sice dostaly jen závody profesionálů, ale Jizerskou 50 dělá unikátní především účast hobíků. Proto jsme se rozhodli uspořádat virtuální závod, díky kterému budeme moct na více než padesátiletou tradici Jizerské 50 navázat alespoň na dálku, a uctít tak památku horolezců z Expedice Peru 1970.

Připravili jsme pro všechny naše závodníky virtuální podobu ČEZ Jizerské 50, a to od 6. do 28. února. Všichni registrovaní na 54. ročník jsou automaticky přihlášeni i na virtuální závod a již brzy mohou očekávat svůj startovní balíček. Až domů od nás každému dorazí křišťálová medaile, startovní číslo, pamětní medaile a mnoho dalších dárků. Balíčky začínáme postupně odesílat od pondělí 8.2.

Virtuální závod také otevírá brány všem ještě neregistrovaným účastníkům, kteří se nyní mohou zaregistrovat ve sportID. Přečtěte si více o virtuální závodu, jeho pravidlech, pokynech a jak zaznamenávat svůj závod ZDE.

A proč je skvělé, že máme příležitost závodit virtuálně?

  • Každý si může zajet svůj závod kdekoliv na světě! (nejenom v Jizerkách nebo v České republice)
  • Zúčastnit se můžete nejen na běžkách, ale také jinými druhy pohybu (na kole, bruslích, během, chůzí, jak bude libo v rámci volného závodu. VIRTUÁLNÍ Jizerská).
  • Své výkony můžete sdílet s ostatními skrz klub ČEZ Jizerská 50 v aplikaci Strava!
  • Tam můžete také každý týden a víkend soutěžit o ceny od T-Mobile na jednotlivých trasách Jizerské 50.
  • Společným snažením uctíme památku horolezců Expedice Peru 1970, na jejichž počest se jezdí závod jako memoriál přesně 50 let
  • Svou účastí jste automaticky zařazeni do velké tomboly o dárky od našich partnerů. Jejich seznam se již brzy objeví na webu.
  • Pokud nahrajete ke svému výsledku také fotku, obdržíte ji s rámečkem ke snadnému sdílení a automaticky vás zařadíme do slosování cen od T-Mobile.
  • Závod je součástí Worldloppet Virtual Racing League, a tak se stanete členy celosvětového společenství běžkařů. Můžete se zároveň přihlásit na jakýkoliv jiný závod ve světě.
  • Za svůj výkon obdržíte také elektronický diplom a zdarma analýzu výsledků od Generali Investments.
  • Závodníky také čeká celá řada výhod od našich partnerů.

Sledujte naši podstránku jiz50.cz/aktualne, kde najdete všechny infomace k virtuálnímu závodu pohromadě.

Upozornění: V neděli 14. února bude do 10:30 uzavřen vjezd do Bedřichova a na další nástupní místa Jizerské magistrály jako je Jizerka, Smědava a Souš.Prosíme o respektování pokynů Policie a volbu jiných tras v tento den. V pátek 12. února bude uzavřen stadion v Bedřichově od 14:00.

Podstránka aktuálně

Přidejte se k virtuálnímu závodu a připoměňte si s námi myšlenku ČEZ Jizerské 50 alespoň na dálku! Díky novým technologiím můžeme společně sportovat napříč českými horami, ale i v zahraničí.

Všechny důležité informace ohledně virtuálního závodu najdete na této podstránce. Nabízíme vám přehledný rozcestník plný odkazů, které se vám budou při účasti rozhodně hodit. Stejně jako nová mobilní aplikace Jizerská 50 - SkiTour.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva | Foto Jizerská 50

Štítky Jizerská, 50, závod, běh, Expedice Peru, tisková, zpráva, online, virtuální, Jizerská padesátka, ČEZ, Ministerstvo zdravotnictví České republiky, T-Mobile, Jizerské hory, Bedřichov, Generali Investments CEE, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na trať 54. ČEZ Jizerské padesátky vyrazí jen profesionálové. Ostatní mohou závodit virtuálně  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.