Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tragická nehoda uzavřela dálnici D11. K pěti zraněným letěl vrtulník

K nehodě osobního auta a dodávky došlo včera večer na 77. kilometru D11 u Dobřenic. Dálnice ve směru do Hradce Králové byla po dobu vyšetřování uzavřena. Na místě nehody zemřela jedna osoba, další čtyři byli zraněni. Na místo letěl i vrtulník záchranářů.

Nehoda se stala krátce po deváté hodině večer. "V osobním vozidle zůstala na místě spolujezdce zaklíněna jedna osoba, hasiči ji museli vyprostit pomocí hydraulického nářadí," řekla mluvčí hasičů Martina Götzová. Hned po vyproštění si spolujezdce převzali záchranáři, i přes veškerou snahu zraněním nakonec podlehl. Při nehodě se zranili další čtyři lidé, tři z nich museli být převezeni do nemocnice.

Během vyšetřování policie odkláněla dopravu na sjezdu u obce Pravy. Zpět na dálnici se řidiči vraceli až na 84. kilometru u Sedlic. Nehodu i její příčiny vyšetřuje policie.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky D11, tragická, nehoda, vrtulník, uzavřená, policie, hasiči, zranění, dodávka, osobní auto, Dálnice D11, Hradec Králové, Dobřenice, Pravy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda uzavřela dálnici D11. K pěti zraněným letěl vrtulník  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.