Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Hradecký fotbal získal novou posilu. Smlouvu podepsal obránce Miloš Vučić

Votroci z Hradce Králové mají novou posilu. Smlouvu do konce ročníku podepsal pětadvacetiletý pravý obránce a záložník Miloš Vučić. Ten prošel týdenní zkouškou a od jara tak nastupuje do kádru pro FORTUNA: NÁRODNÍ LIGU.

„Hledali jsme posilu na pravou stranu, mimo jiné i kvůli tomu, že Honza Mejdr je v rekonvalescenci. Miloš je od léta volný hráč, protože se nedohodl na smlouvě v Budućnosti, na doporučení agenta k nám přišel na testy,“ popisuje příchod pětadvacetiletého Černohorce sportovní ředitel Jiří Sabou.

Necelého půl roku hrál Miloš Vučić mistrovská utkání a trénoval sám. Podle trenéra tak bude třeba, aby dohnal kondiční nedostatky. „Má za sebou přes sto ligových startů v Černé Hoře, zahrál si předkola Evropské ligy a Ligy mistrů, takže má zkušenosti. Může nám pomoct,“ vysvětluje trenér Zdenko Frťala.

Miloš si v Hradci Králové nedává mále cíle. Jeho prioritou je hrát naplno a pomoct Votrokům dostat se do první ligy. „Hradec se mi líbí, působí na mě, že celý tým i klub táhne za jeden provaz. Tak soudržný kolektiv jsem ještě nezažil,“ říká Miloš Vučić.

Radek Smoleňák bude hrát za Hradec Králové ještě minimálně dva roky. Klub hráčům prodloužil smlouvy

Mountfield Hradec Králové prodloužil smlouvy svým klíčovým hráčům. K další spolupráci se upsal kapitán Radek Smoleňák, útočníci Petr Koukal a Jordann Perret a obránce Richard Nedomlel. Smoleňák by měl za Hradec Králové odehrát ještě minimálně dvě...

O další posile klub stále jedná

Pro Hradecké fotbalisty je ve hře ještě jedna posila. S A týmem stále trénuje i devatenáctiletý Nigérijec Seun Egbewole. I ten svými výkony spoluhráče a vedení klubu zaujal. „Seun je dlouhodobě sledovaný hráč z akademie v Lagosu, dostal se k nám přes belgickou agenturu, v jejímž vedení pracuje někdejší sportovní ředitel Anderlechtu,“ vysvětluje sportovní ředitel klubu.

Seun je pro Hradec Králové unikátní spoluhráč. Poprvé v životě je mimo svoji rodnou Nigérii, poprvé v životě letěl a poprvé v životě viděl sníh. “ I tak v něm vidíme potenciál a rádi bychom ho získali – stejně jako Miloš by přišel zdarma. Momentálně řešíme povolení z nigerijské strany,“ dodává Sabou.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Hradec Králové

Štítky FC Hradec Králové, Votroci, posila, smlouva, Miloš Vučić, sport, fotbal, HK, Hradec Králové, 2. česká fotbalová liga, Jiří Sabou, Liga mistrů UEFA, Zdenko Frťala, Nigérie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradecký fotbal získal novou posilu. Smlouvu podepsal obránce Miloš Vučić  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.