Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Školy v Hradci Králové pořádají dny otevřených dveří online. Na řadě je Hradecká zdrávka

Od začátku prosince školy na východě Čech pořádají dny otevřených dveří. V Hradci Králové většinou přistupují k online formě. Po Univerzitě Hradec Králové teď online den otevřených dveří připravuje i Hradecká zdrávka. Konat se bude ve středu.

Program začne v deset dopoledne. „Je to pro nás nezvyklý způsob komunikace s našimi možnými budoucími žáky a jejich rodiči, ale věřím, že se k nám připojí a já jim budu moci vyprávět o naší škole a jejích žácích a učitelích a alespoň zprostředkovaně je přenést do naší školy,“ říká ředitelka školy Soňa Lamichová.

V letošním roce otevírá zdrávka tři obory: praktická sestra, laboratorní asistent a zdravotnické lyceum. Jednotlivé obory představí v živém vysílání v 10:00 a 17:00 zaměstnanci školy. Ti budou připraveni po celou dobu odpovídat na otázky o přijímacím řízení, způsobu výuky i možné další budoucnosti studentů.

Na Den otevřených dveří na zdrávce se mohou zájemci hlásit přes službu Teams. K účasti není třeba žádná speciální aplikace ani přístupové údaje. Odkazy na stream najdou na stránkách školy

Největší online den otevřených dveří uspořádalo UHK

Pravděpodobně největší den otevřených dvěří na internetu uspořádala Univerzita Hradec Králové. Ve dvou dnech představila zájemcům o studium své obory i jednotlivé fakulty. Pro diváky byla připravena i celá řada přednášek.

„Na oba dny jsme pro uchazeče o studium připravili nabitý a živě vysílaný program kombinující jak faktické informace o studiu, tak praktické rady vzhledem k bydlení v Hradci Králové, cestování s naší univerzitou či získávání praxe již během studia,“ vysvětluje prorektorka UHK Pavlína Springerová.

Ohodnoť článek

Foto ZŠHK

Štítky Hradecká zdrávka, den, otevřených, dveří, online, pandemie, UHK, internet, studium, vzdělání, den otevřených dveří, Hradec Králové, Univerzita Hradec Králové, Česko, Pavlína Springerová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Školy v Hradci Králové pořádají dny otevřených dveří online. Na řadě je Hradecká zdrávka  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.