Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Při útěku s kradeným rumem rozbil skleněnou výplň teleskopickým obuškem. Stejně skončil v poutech

Do jednoho z obchodních domů v Hradci Králové včera večer přišel mladík, který měl v úmyslu si odnést alkohol. Do oka mu padl rum. Ten schoval pod bundu a snažil se projít kolem pokladen. Byl však zastaven ostrahou obchodu, které se pokusil utéct. Venku ho našla hlídka strážníků.

„Neplatícího zákazníka zastavil člen ostrahy a požádal, aby s ním odešel do zázemí prodejny, kde počkají na příjezd hlídky městské policie,“ řekla mluvčí strážníků Eva Kněžourová. Muž však odmítl spolupracovat, začal zapírat a být agresivní. Ve chvíli, kdy mu lahev rumu „vykoukla“ z pod bundy, dal se na útěk. Po cestě vytáhl teleskopický obušek a rozbil skleněnou výplň u dveří.

Přijíždějící hlídka si na nedaleké zastávce MHD všimla muže, který odpovídal popisu. Tomu, že jde o hledaného zloděje napovědělo i to, že se dal na útěk. Strážníkům však utíkal jen několik málo metrů a skončil v poutech.

„K řešení byl předán přivolané hlídce Policie ČR,“ dodala mluvčí. Za krádež v době nouzového stavu mu hrozí až osm let vězení.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky městská, policie, hlídka, krádež, rum, obchod, útěk, teleskopický, obušek, zatčení, nouzový, stav, Hradec Králové, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při útěku s kradeným rumem rozbil skleněnou výplň teleskopickým obuškem. Stejně skončil v poutech  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.