Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Votroci odjeli na soustředění do Špindlerova mlýna. Ubytováni budou ve vojenské ozdravovně

Fotbalisté z Hradce Králové odjeli na týdenní soustředění do Krkonoš dnes dopoledne. Kromě kondičních tréninků si vyzkouší i hru na umělém trávníku. Votroci za sebou mají první fázi zimní přípravy.

Hlavním cílem soustředění bude zlepšit kondici hráčů. „Ano, jedeme tam za kopci, kondice bude gró. Oproti minulým dvěma rokům jsme ale zařadili i hřiště,“ přibližuje asistent trenéra Ondřej Prášil. Podle jeho slov to ale nebude pouze o běhání do kopce. Na hráče čeká příjemný benefit v podobě umělého trávníku, na který budou dojíždět ze Špindlu do Vrchlabí.

„Těším se, že vypadneme ze stereotypu, ale určitě nás tam nečeká nic jednoduchého. Když to uchopíme za správný konec, přežijeme to v pohodě a budeme z toho těžit v sezoně,“ řekl před odjezdem útočník Erik Prekop.

Na soustředění se odjelo bez testovaných hráčů Rostislava Baďura a Kondráda Zaradny. Ti už přípravku Hradce Králové opustili. „Řešili jsme to, ale došli jsme k tomu, že pokud má přijít do Hradce někdo nový, musí kvalitativně převyšovat naše hráče, hlavně odchovance. A to jsme u nich neviděli,“ konstatuje sportovní ředitel Jiří Sabou. Kromě dvou hráčů na zkoušce neodjeli do Krkonoš ani Jiří Kateřiňák, Jakub Šípek a Otto Urma, kteří jsou v rekonvalescenci nebo mají zdravotní problémy.

Fotbalisté z Hradce Králové budou na soustředění v Krkonoších do soboty 23. ledna. Pro fanoušky si klub připravil pravidelné reporty, které bude zveřejňovat na webu a sociálních sítích klubu.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Hradec Králové

Štítky FC Hradec Králové, Votroci, soustředění, fotbal, Špindlerův Mlýn, trénink, Krkonoše, Hradec Králové, Ondřej Prášil, Erik Prekop, Jiří Sabou, Otto Urma, Jiří Kateřiňák, Jakub Šípek, Vrchlabí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Votroci odjeli na soustředění do Špindlerova mlýna. Ubytováni budou ve vojenské ozdravovně  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.