Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

FOTO: U Lupenice došlo ke smrtelné nehodě. Nehoda u Třebechovic si vyžádala čtyři zraněné včetně dvou dětí

Vrtulník záchranářů a všechny složky IZS dnes zasahovaly na frekventované silnici I/14 u Lupenice na Rychnovsku. Poté co šestasedmdesátiletý řidič osobního auta vyjel do protisměru, narazil do betonového sloupku. Na místě zahynul. Další nehoda se stala na silnici I/11 u Třebechovic pod Orebem, zranili se při ní čtyři lidé.

K tragické dopravní nehodě na Rychnovsku došlo po poledni na silnici z Vamberka na Rychnov nad Kněžnou. „Šestasedmdesátiletý řidič z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde narazil do betonového sloupku. Muž přes veškerou snahu záchranářů na místě svým zraněním podlehl,“ řekla policejní mluvčí Eliška Majerová.

Dopravní nehoda u Třebechovic

K nehodě dvou osobních aut vyjížděli odpoledne profesionální hasiči z královéhradecké centrální stanice a dobrovolná jednotka z Třebechovic pod Orebem. „Jedno z havarovaných vozidel spadlo po nehodě do náhonu, bez nutnosti použití hydraulického nářadí z něj byli vyproštěni čtyři lidé (dva dospělí a dvě děti),“ uvedla mluvčí hasičů Martina Götzová.

Všechny zraněné osoby převezli záchranáři do nemocnice. Silnice byla uzavřena přibližně hodinu a půl. Jedno z aut poškodilo mostek a svodidla.

Příčiny obou nehod jsou v šetření policie.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Královéhradeckého kraje ; Policie ČR

Štítky dopravní nehoda, Rychnovsko, Třebechovice pod Orebem, Lupenice, tragédie, smrt, řidič, zranění, silnice, havárie, okres Rychnov nad Kněžnou, Rychnov nad Kněžnou, Vamberk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: U Lupenice došlo ke smrtelné nehodě. Nehoda u Třebechovic si vyžádala čtyři zraněné včetně dvou dětí  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.