Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Žena na Pardubicku si chtěla pohladit tygra, přišla o ruku. Se zraněním skončila v hradecké nemocnici

Zdravotnická záchranná služba musela dnes odpoledne do obce Chvojenec na Pardubicku. Tygr soukromého chovatele vážně poranil šestašedesátiletou ženu. Ta podle prvních informací měla tygra přes mříže hladit.

K incidentu došlo krátce po 13. hodině. „Když procházela kolem zamřížovaného výběhu s tygry, chtěla si zvíře pohladit, i když byla několikrát upozorňována, že to dělat nemá,“ potvrdila mluvčí policie Dita Holečková.

Tygr měl ženu poranit na ruce. „Na místě došlo k napadení ženy tygrem. Pacientce jsme podali léky proti bolesti a ve stabilizovaném stavu převezli do Fakultní nemocnice v Hradci Králové,“ potvrdil mluvčí záchranářů Aleš Malý. Některé zpravodajské portály dokonce informují o tom, že žena o ruku u lokte přišla.

Na místě je v současné době policie. Ta bude zjišťovat za jakých okolností k incidentu došlo. Je třeba prověřit, zda si žena za zranění skutečně může sama i to, jestli nepochybil majitel zvířat.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky Chvojenec, Pardubicko, zranění, ruka, žena, tygr, policie, vyšetřování, nemocnice, Hradec Králové, zvíře, Pardubický kraj, Fakultní nemocnice Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena na Pardubicku si chtěla pohladit tygra, přišla o ruku. Se zraněním skončila v hradecké nemocnici  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.