Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Letošní sezóna byla bez food festivalů. Fresh festival proto bere gurmány na online tour po východních Čechách

Na Fresh festivaly jste si letos nemohli zajít osobně. Tak si pro vás organizátoři připravili alespoň takovou malou online tour. Vydali se do míst, kde se festivaly každoročně konají a zmapovali tam pro vás nejzajímavější gastronomické a turistické cíle.

V posledním díle online tour vás vezmou do východních Čech, které jsou vstupní branou do Krkonoš a Orlických hor, ale také regionem, kde nesmazatelnou stopu zanechali slavní architekti Gočár a Kotěra.

Zmapovali pro vás skvělé místní restaurace, kavárny s výběrovou kávou a neopomenuli ani místní pivovary. Ať už pro vás bude jejich výběr inspirací, nebo si sestavíte svůj vlastní seznam, tak věřte, že v této nelehké situaci vaši návštěvu každý z podniků opravdu ocení.

Připravili jsme pro vás žebříček TOP podniků, které ve východních Čechách stojí za vaši pozornost.

Restaurace FRESH TOP 15:

Kavárny FRESH TOP 10

Pivovary a Minipivovary FRESH TOP 10

Gastronomických a turistických cílů je v regionu celá řada, doporučujeme tedy vaši návštěvu rozložit do více dnů a ubytovat se třeba v Hotel Grand Hradec Králové. Hotel GRAND má bohatou historii a je neodmyslitelnou součástí královského města Hradec Králové. Nachází se v samotném historickém centru. Nabízí prostorné pokoje s bezplatným internetem, ledničkou, satelitní TV a koupelnou.


Při své gastrotour byste neměli minout ani regionální potraviny a lokální produkty.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva

Štítky Fresh, festival, jídlo, food, východní, Čechy, zábava, video, foto, podnik, restaurace, pivovar, kavárna, doporučení, tisková zpráva, Pardubice, Hradec Králové, Východní Čechy, Chrudim, káva, Svatý Patrik, Dašice, víno, Trautenberk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Letošní sezóna byla bez food festivalů. Fresh festival proto bere gurmány na online tour po východních Čechách  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.