Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Bílé Vánoce a soutěže o skvělé ceny v Auparku

PR článek

Aupark Hradec Králové opět otevírá! I přes hektickou dobu si tak můžete přijít vychutnat pohodové vánoční nakupování s pravou sváteční atmosférou. Letošní výzdoba se v Auparku nese v duchu bílých Vánoc – kromě zasněžených stromečků se ale můžete pokochat také tradičními ozdobami. Od pondělí 7. prosince mohou navíc všichni zákazníci, kteří nakoupí nad 500 Kč, soutěžit o hodnotné ceny – třeba elektrokola nebo bezdrátová sluchátka. A od 10. prosince si v Auparku můžete kromě rozličných vánočních dárků pořídit i elegantní dárkové poukazy.

Letošní Vánoce budou v mnoha ohledech nové a zvláštní. I proto jsme se v Auparku v Hradci Králové rozhodli vsadit na tradice a jednoduchost. Od čtvrtka 3. prosince téměř všechny naše obchody, restaurace i kavárny znovu otevírají, a tak jsme pro naše návštěvníky připravili vskutku kouzelnou výzdobu ve stylu bílých Vánoc a návratu k tradicím – ty jsme se rozhodli připomenout tradičními ozdobami ve tvaru šišek a červených bobulí, které se jako ozdoby používaly již před mnoha desetiletími. Atmosféru sněhu dotváří tisíce vloček, jež jsou rozmístěny po centru nad hlavami nakupujících.

Předvánoční nákupy ale nejsou to jediné, na co se v prosinci můžete těšit! Pro zákazníky, kteří u nás mezi 7. a 20. prosincem nakoupí alespoň za 500 Kč, totiž čeká šance vyhrát parádní ceny v předvánoční soutěži!

Mezi stovkami soutěžních cen je třeba elektrokolo, běžící pás, bezdrátová sluchátka a velká spousta poukázek na další nákup. Navíc si sami zahrajeme na Ježíška a šťastným výhercům ty největší z cen 21. prosince přivezeme. Do soutěže je možné se zaregistrovat pomocí účtenky v samoobslužném kiosku u našeho vánočního stromečku.

Dárkové poukazy do obchodů Aupark budou rovněž v prodeji, a to už od 10. prosince. K zakoupení budou ve směnárně Tourist centrum v přízemí centra, každý den od 9.00 do 21.00 hodin, nebo dle aktuální otevírací doby centra. Tyto poukazy mohou zákazníci uplatnit ve všech našich obchodech označených samolepkou, a především jimi potěšit své blízké pod stromečkem.

Aupark je moderní obchodní centrum, které vyrostlo jen pár kroků od hlavního nádraží v Hradci Králové. Pyšní se rovnou stovkou obchodů a svůj domov zde našlo mnoho prémiových značek, které nikde jinde v Hradci Králové nenajdete. Aupark je ideální nejen na nákupy, ale i na odpočinek a zábavu pro dospělé i děti. Díky pestré nabídce restaurací si přijdou na své nejen spěchající jedlíci, ale i nároční gurmáni. Příjemným bonusem je 1100 parkovacích míst, díky nimž pohodlně zaparkujete.  V našich rozlehlých podzemních garážích nabízíme kromě čtyř hodin parkování zdarma i nabíjecí stanici pro elektromobily.

I přes současnou složitou situaci se i nadále snažíme naše zákazníky chránit a poskytovat jim co nejkvalitnější služby. V Auparku stále monitorujeme situaci a dbáme na zvýšenou hygienu. Stojany s dezinfekcí naleznete u všech vchodů do centra a jsou všem plně k dispozici. Ať už k nám míříte za nákupy, zábavou, relaxem, nebo jen vychutnat si vánoční atmosféru v pohodě a bez stresu, během vaší návštěvy se postaráme o nejvyšší komfort a bezpečí. Těšíme se na vás!

Více informací naleznete na www.aupark.cz. Podrobnosti k otvírací době a provozu služeb naleznete zde. A nezapomeňte… Letos nadělujeme dárky i my!

Ohodnoť článek

Štítky AuPark, Hradec Králové, nákupní, centrum, Vánoce, PR, text, článek, nakupování, volný, čas, soutěž, Aupark Hradec Králové, obchod, parkování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bílé Vánoce a soutěže o skvělé ceny v Auparku  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.