Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Trutnov rozdělí kulturní a sportovní ceny za rok 2020. Nominace potrvá do konce ledna

Návrhy na Kulturní cenu a Sportovní ceny města Trutnova za rok 2020 mohou lidé podávat do konce ledna. Možnosti jsou dvě. Buď písemně na podatelnu městského úřadu nebo on-line pomocí e-mailu. Letošní novinkou je rozšíření kategorií u sportovců.

„Lidé mohou nominovat lidi, kteří významně přispěli ke kulturnímu životu ve městě v roce 2020 nebo městu přinášejí trvalé hodnoty v oblasti umění, zájmové umělecké činnosti, případně v dalších kulturně-společenských aktivitách,“ řekla mluvčí Trutnova Michaela Dědková.

Na Kulturní cenu města Trutnova může veřejnost nominovat jednotlivce nebo celou skupinu. Ocenění je možné udělit i in memoriam. Nominovat svého favorita může osoba, která je starší 18 let a má trvalé bydlišti v Trutnově. Může to být i podnikatel se sídlem na území města.

V návrhu musí být uvedeno celé jméno a bydliště kandidáta, kulturní oblast a jeho výsledky nebo přínos městu. Navrhovatel nesmí zapomenout přidat i své jméno, bydliště a podpis.

Návrh na udělení Sportovní ceny města Trutnova se řídí stejnými pravidly. Lidé mohou nominovat jednotlivce i kolektivy, trenéry, cvičitele i rozhodčí. „V minulém roce došlo k rozšíření kategorií, ve kterých se mohou ceny udělit, a nově byl nastaven hodnotící systém. Je také možné ocenění více sportovců v každé kategorii,“ dodala mluvčí.

Návrhy může veřejnost podávat písemně do 31. ledna na podatelně městského úřadu nebo e-mailem na podatelna@trutnov.cz.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto město Trutnov

Štítky Trutnov, cena, kultura, sport, Sportovní ceny města Trutnova, nominace, veřejnost, zásluha, anketa, tradice, podmínky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trutnov rozdělí kulturní a sportovní ceny za rok 2020. Nominace potrvá do konce ledna  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.