Počasí dnes19 °C, zítra23 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Policie řešila auto na střeše bez řidiče. Prý odešel pro pomoc, tvrdil opilý spolujezdec

Kuriózní dopravní nehodu řešila tento týden policie na Trutnovsku. V noci vyjížděli k osobnímu auto, které bylo převráceno na trase z obce Petříkovice na Trutnov. Na místě byl pouze jeden člověk. Šlo údajně o spolujezdce.

„Dle dosud zjištěných skutečností došlo k dopravní nehodě zřejmě tak, že nezjištěný řidič vozidla Renault při průjezdu pravotočivé zatáčky vyjel mimo silnici, kde se s autem přetočil na střechu,“ řekla mluvčí policie Lucie Konečná.

Na místě policie našla pouze údajného spolujezdce. Ten tvrdil, že řidič odešel pro pomoc a zatím se nevrátil. Poté, co mu dala policie dýchnout, ukázal testr 1,69 promile v dechu. Předběžnou škodu policie odhadla na 15 tisíc korun. Jestli byl mladík skutečně jen spolujezdec policie nyní zjišťuje.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, spolujezdec, řidič, alkohol, osobní auto, Trutnov, Královéhradecký, kraj, okres Trutnov, Petříkovice, Renault, Lucie Konečná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie řešila auto na střeše bez řidiče. Prý odešel pro pomoc, tvrdil opilý spolujezdec  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.