Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž z Hradce Králové volal na odběrové místo, že chce hned vyšetřit. Vyhrožoval střelnou zbraní

Odběrové místo ve Fakultní nemocnici Hradec Králové několikrát kontaktoval třiapadesátiletý muž, ten se domáhal okamžitého vyšetření. Když neuspěl, začal vyhrožovat použitím střelné zbraně. Kvůli bezpečnosti tak areál do dopadení vyhrožujícího muže hlídala policie.

V areálu nemocnice měla policie za úkol hlídat personál a pacienty, kteří byli objednaní na odebrání vzorků. V případě problémů by zasáhla a muže se zbraní zastavila. To však nakonec nebylo nutné.

„Kriminalisté měli zprvu jen velice málo indicií, které by je přivedly k telefonujícímu. Během několika hodin však už měli nejen indicie, ale i dostatek důkazů, které směřovaly k třiapadesátiletému muži, který však pobýval na neznámém místě. Ale ani to nebyla pro kriminalisty taková překážka, s níž by si neporadili. Pro muže si po krátkém čase kriminalisté dojeli do Pardubického kraje, kde se aktuálně nacházel,“ objasnil Jiří Karásek, náměstek pro SKPV z Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje. 

Ve středu ho policie z Hradce Králové obvinila z trestného činu šíření poplašné zprávy, za což mu během nouzového stavu hrozí až osmiletý trest.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky COVID-19, policie, výhružka, odběrové, místo, nemocnice, telefonát, zatčení, pistole, zbraň, vyšetření, Hradec Králové, Fakultní nemocnice Hradec Králové, Služba kriminální policie a vyšetřování, Pardubický kraj, Královéhradecký kraj, střelná zbraň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž z Hradce Králové volal na odběrové místo, že chce hned vyšetřit. Vyhrožoval střelnou zbraní  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.